Момчета , някой знае ли ако искам да сменя чистачките , то как трябва да се мерят , и дали изобщо става да се сменят алфовите чистачки с обикновенни ( става дума не за перата а за самите рамена) ?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Чистачки!
Collapse
X
-
Може да се сменят рамената, стават от типо/темпра, ланча делта/дедра. После ще караш с обикновени чистачки. Лично аз обаче не харесвам как стоят, по-красиво е с оригиналните.
Потърси с търсачката, има доста теми166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer
-
Първоначално публикувано от tonov Покажи съобщениеМоже да се сменят рамената, стават от типо/темпра, ланча делта/дедра. После ще караш с обикновени чистачки. Лично аз обаче не харесвам как стоят, по-красиво е с оригиналните.
Потърси с търсачката, има доста темиОсел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Аз си купих от Александър ауто уж оригинални за 25 лв. и са пълна скръб иначе са една голяма и една малка. Боша с които си зех колата и са на незнам си колко години чистят по хубаво. Ся мисля да си зема от Метро кадето са по 6 лв. казват че са хубави.sigpicAlfa Romeo 145 Junior 1.4 TS 103hp
Comment
-
Първоначално публикувано от junior Покажи съобщениеАз си купих от Александър ауто уж оригинални за 25 лв. и са пълна скръб иначе са една голяма и една малка. Боша с които си зех колата и са на незнам си колко години чистят по хубаво. Ся мисля да си зема от Метро кадето са по 6 лв. казват че са хубави.
Comment
-
Първоначално публикувано от filip_gad Покажи съобщениеКолега, според мен не рискувай с тез буклуци. Аз така си взех по 8 лв броя и ми надраха стъклото!Alfa Romeo 146 1.9 JTD 01' ex
SAAB 9-3 SS 1.9TiD
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от tonov Покажи съобщениеМоже да се сменят рамената, стават от типо/темпра, ланча делта/дедра. После ще караш с обикновени чистачки. Лично аз обаче не харесвам как стоят, по-красиво е с оригиналните.
Потърси с търсачката, има доста темиAlfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
Mercedes Benz A170 CDI FL '01
Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08
Comment
-
На бензиностанциите Шел видях, че са пуснали някакви едно към едно с Бош Аеротуин за по 10лв бройката ли беше или нещо такова...Ако някой иска може да провери и да сподели точната информация..Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Comment
-
Не знам дали раязбрахте ама става дума за тези широките чистачки дето нямат тая метална конструкция)) , а си е само перото . Взех ги от О5 за 8.30 бройката(16.60 лв двете) и чистят перфектно , та чак се учудих и реших и на алфата да сложа такива
Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Само на мен ли е така или на всички... сложил съм точните размери дясната уж по-къса но пак излиза от стъклото и започва да чисти малко преди средата. С оригиналните рамена съм си а чистачките са ACdelco за цената не ми се говори че още ме боли.Alfa Romeo 156 2.4 JTDm 20v
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от vankata_ll Покажи съобщениеАз си взех някакви на Валео. 25 кинта бяха. Пак малка и голяма и малката в най-долна позиция също стърчи. Май е нормално.Аз съм сложил малка на 41 см и горе-долу почти не стърчи.
Comment
-
Първоначално публикувано от tonov Покажи съобщениеРамената не са на едно ниво, дясното трябва да е малко задигнато нагоре. А и оригиналните (целите) рамена по-добре хващат извивката на стъклото в края му.
Comment
Comment